Ouderengeneeskunde op een verfrissende wijze

Bij Me-doc werk je als arts in de ouderengeneeskunde. Hierdoor kom je in aanraking met de eerstelijnsgeneeskunde, afgewisseld met specialistische patiëntenzorg. Je wordt onderdeel van een enthousiast team, dat veel aandacht heeft voor je leercurve en zorgt voor kwaliteit van leven, zowel voor de patiënt als voor jou.

Waarom werken bij Me-doc
Me-doc is ruim 10 jaar actief in de ouderengeneeskunde. Omdat Me-doc is opgericht door artsen, weten we wat belangrijk voor je is in deze fase als ANIOS. Daardoor kunnen we de juiste ondersteuning bieden passend bij je eigen behoefte. Werken als arts in de ouderengeneeskunde is de ideale voorbereiding op een opleidingsplek in de eerstelijnsgeneeskunde. De combinatie van eerstelijnszorg en specialistische patiëntenzorg zorgt voor een leerzame werkervaring. Naast een dynamische werkplek met een innovatief klimaat, biedt het werk in het verpleeghuis veel ruimte voor eigen invulling van de werkindeling.

Na een onderwijsweek word je gekoppeld aan een passende zorginstelling op basis van je wensen en je ervaring. Me-doc werkt samen met zorginstellingen in heel Nederland. We kijken samen met jou naar een geschikte werkplek bij jou in de buurt. Samen met de supervisor binnen de zorginstelling beheer je zelfstandig je eigen afdelingen en stel je in overleg met andere disciplines het zorgbeleid vast voor de kwetsbare ouderen.

Een enthousiast team
Bij Me-doc word je onderdeel van een enthousiast team. Er is veel kennis aanwezig over het verpleeghuis en het team kent de uitdagingen die een ANIOS tegenkomt. Door de supervisie op de werkplek, de maandelijkse onderwijsavonden en de coaching van een collega arts via Me-doc, is er veel aandacht voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Naast de professionele werkzaamheden is er ook ruimte voor gezellige activiteiten. Denk hierbij aaneen zeilweekend, een teamweekend en deelname aan de singelloop. Kwaliteit van leven staat hierbij centraal, niet alleen voor de patiënten, maar ook voor jou.

Enthousiast geworden? Stuur je CV op naar info@me-doc.nl of neem contact met ons op.