Bestuur

Hieronder stellen wij ons voor als het bestuur van het Interfacultair Medisch Studentenoverleg 2021. Wij zijn te bereiken via: info@imsnederland.com of via onderstaande e-mailadressen.

Joost Jan Pannebakker – Voorzitter

 

Graag stel ik me aan je voor! Mijn naam is Joost Jan Pannebakker en ik ben 21 jaar oud. Na het behalen van mijn bachelor geneeskunde aan het Erasmus MC in de zomer van 2020, besloot ik een tussenjaar te nemen om bestuurslid te worden bij de Medische Faculteits Vereniging Rotterdam (MFVR). In dat bestuur kreeg ik de functie van Commissaris onderwijs externe, waardoor ik voor het eerst in contact kwam met het IMS. Dit beviel zo goed, dat ik dit jaar de rol van voorzitter van het IMS op me mag nemen! Ik kijk ontzettend uit naar komend jaar, waar wij samen met de verschillende faculteiten zullen werken aan het verbeteren van het medische onderwijs. Zeker in crisistijden is het belangrijk om de studentenstem te laten horen. Heb je een vraag? Een opmerking? Een leuk idee? Of interessant discussiepunt? Je kan mij altijd mailen op voorzitter@imsnederland.com.

 

Pleun de Brouwer – Secretaris

Mijn naam is Pleun de Brouwer en ben dit jaar de secretaris van het IMS-bestuur. Ik ben 24 jaar en studeer aan de Universiteit Leiden. Ik hoop begin 2022 af te studeren met de masters Geneeskunde en Biomedical Sciences op zak. Vorig jaar heb ik door de COVID-19-pandemie drie maanden geen coschappen heb kunnen volgen en sindsdien is het onderwijs natuurlijk anders dan we gewend waren. Door deze periode heb ik me gerealiseerd hoe belangrijk de kwaliteit van het medisch onderwijs is, ook wanneer de omstandigheden anders dan normaal zijn. Ik hoop dit jaar mijn steentje bij de kunnen dragen aan het waarborgen van de kwaliteit van het medisch onderwijs, maar ook aan de terugkeer naar (het nieuwe?) normaal. Heb je vragen, op- of aanmerkingen? Je kunt altijd mailen naar secretaris@imsnederland.com.

 

Maurits van Heijningen – Penningmeester en Acquisitie

Mijn naam is Maurits van Heijningen en ik ben dit jaar de penningmeester van het IMS -bestuur. Tevens hoort hierbij dat ik commissariaat van acquisitie bekleed. Ik zit in mijn zesde studiejaar Geneeskunde aan de Universiteit Leiden en zit in het tweede jaar van mijn master. Ik vind het leuk om veel verschillende dingen te doen en daarom vind ik leuk om mij met zowel de financiële organisatie van het IMS als het contact met de partners en het onderwijs bezig te houden. Mocht je komend jaar vragen hebben over financiële zaken, wil je graag partner van het IMS worden of heb je een andere vraag: schroom niet en neem contact met me op via penningmeester@imsnederland.com

 

Sophie van der Donk – Commissaris onderwijs

Mijn naam is Sophie van der Donk en ik ben vierdejaars geneeskundestudent in Rotterdam. Dit jaar ben ik de commissaris onderwijs van het IMS. In mijn eerste jaar zat ik bij de Jaarvertegenwoordiging, wat mijn interesse in het onderwijs en de organisatie hiervan prikkelde. Dit leidde er toe dat ik in mijn tweede jaar het voorzitterschap van Stichting Studenten in OntwikkelingsLanden (STOLA) op me heb genomen, en dat ik komend jaar de functie van Commissaris Onderwijs op me zal nemen binnen het IMS. Ik heb ontzettend veel zin om me in te zetten voor de kwaliteit van het medisch onderwijs en om de samenwerking aan te gaan met alle verschillende faculteiten binnen Nederland! Heb je vragen, op- of aanmerkingen? Je kunt altijd mailen naar onderwijs@imsnederland.com.

Lejla Dagovic – Commissaris public relations

Mijn naam is Lejla Dagovic en momenteel ben ik derdejaars geneeskundestudent aan het Radboud UMC. Dit jaar neem ik de rol van commissaris public relations bij het IMS op me. Ik vind het zelf enorm belangrijk dat alle geneeskunde studenten in Nederland vertegenwoordigd worden en dat op deze manier ook de kwaliteit van het medisch onderwijs behouden en bevorderd wordt. Wij zijn immers de artsen en onderzoekers van de toekomst en op deze manier kunnen onze visies en problemen aan het licht komen. Zeker nu, midden in de coronacrisis is dit van belang. Ik hoop dit jaar mijn steentje bij te kunnen dragen aan het behouden en verbeteren van de kwaliteit van het medisch onderwijs en alle zaken die daarbij komen kijken. Heb je een vraag of opmerking? Een leuk idee? Mail dan gerust naar pr@imsnederland.com