Bestuur

Hieronder stellen wij ons voor als het bestuur van het Interfacultair Medisch Studentenoverleg 2020. Wij zijn te bereiken via: info@imsnederland.com of via onderstaande e-mailadressen.

Marleen van Leeuwen – Voorzitter

Graag zou ik mij even willen voorstellen. Mijn naam is Marleen van Leeuwen en op dit moment zit ik in het laatste jaar van mijn bachelor Geneeskunde aan het Erasmus MC. Naast het afronden van mijn bachelor zal ik komend jaar de rol van voorzitter op mij nemen bij het IMS. Mijn passie voor het medische onderwijs is ontstaan toen ik in 2017/2018 een bestuursjaar heb gedaan bij de Medische Faculteitsvereniging Rotterdam. Door dit jaar ben ik voor het eerst met de andere kant van het medische onderwijs in contact gekomen. Zelfs na mijn bestuursjaar bleef ik mijn interesse hiervoor houden, waarna mijn aanmelding voor het IMS volgde. Ik kijk ontzettend uit naar komend jaar, waar wij samen met de verschillende faculteiten zullen werken aan het verbeteren van het medische onderwijs! Heb je een vraag? Een opmerking? Een leuk idee? Of interessant discussiepunt? Je kan mij altijd mailen op voorzitter@imsnederland.com.

 

Eline van Geffen – Secretaris en PR

Beste allemaal, ik ben Eline van Geffen, 23 jaar oud, en ik ga komend jaar de uitdaging aan als secretaris en commissaris PR bij het IMS. Ik studeer aan het Leids Universitair Medisch Centrum, en op dit moment ben bezig met het vijfde jaar van de studie Geneeskunde. Daarnaast heb ik de master Vitality and Ageing afgerond, waarbij ik via de jaarvertegenwoordiging betrokken raakte bij de ontwikkeling en evaluatie van medisch onderwijs. Omdat dit mij ontzettend geboeid heeft, wilde ik deze interesse verder ontwikkelen door me op landelijk gebied in te zetten voor medezeggenschap bij de studie Geneeskunde en het verbeteren van de onderwijs kwaliteit. Heb je vragen, op- of aanmerkingen? Een leuk idee voor onze social media of de website? Schroom dan niet om een mailtje te sturen naar secretaris@imsnederland.com of PR@imsnederland.com.

 

Eveline de Haan – Penningmeester en Acquisitie

Mijn naam is Eveline de Haan en ik ben dit jaar penningmeester en commissaris acquisitie van het IMS-bestuur. Ik studeer geneeskunde aan de Erasmus universiteit en ben net over de helft van de master. In 2016-2017 heb ik de functie Vice Praeses vervult bij de Medische Faculteits Vereniging Rotterdam. Hier ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met de bedrijfsvoering achter de opleiding en alle organisatie(s) eromheen, waaronder ook de onderwijsevaluaties en bijbehorende medezeggenschapsorganen. Dit heeft mij destijds enorm geprikkeld, waardoor ik ben gaan twijfelen over het dokterschap wel echt mijn einddoel is. Onder andere om die reden wilde ik een jaar het medisch onderwijs induiken, zodat ik hopelijk aan het einde van dit jaar veel meer relevante en unieke ervaringen heb om mijn (nog onbekende) toekomstige keuze te gaan ondersteunen. Mocht je komend jaar vragen hebben over financiële zaken, wil je graag partner worden van IMS of heb je een andere vraag: schroom niet en neem contact met me op via penningmeester@imsnederland.com of PR@imsnederland.com.

 

Amber van Dulmen – Commissaris onderwijs

Graag wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Amber van Dulmen, ik ben 20 jaar oud en derdejaars student Geneeskunde aan de Universiteit Maastricht. Dit jaar zal ik de taak van commissaris onderwijs in het IMS-bestuur 2020 op me nemen. Op mijn faculteit ben ik al sinds mijn eerste jaar betrokken bij het onderwijs. Ik heb deelgenomen als student-lid aan het Management Team van onze opleiding en ik ben vorig jaar met veel plezier de uitdaging aangegaan om het IMS-congres te organiseren. Dat heeft mijn interesse in de landelijke medezeggenschap doen toenemen en dit is dan ook de reden dat ik naar een functie binnen het IMS-bestuur heb gesolliciteerd. Ik heb ontzettend veel zin om me dit jaar bezig te houden met de medezeggenschap op landelijk niveau, om zo mijn steentje te kunnen bijdragen aan de evaluatie en verbetering van ons onderwijs. Heb je vragen, opmerkingen of ideeën? Stuur dan een mailtje. Je kunt me bereiken via onderwijs@imsnederland.com.