Bestuur

Hieronder stellen wij ons voor als het bestuur van het Interfacultair Medisch Studentenoverleg 2023. Wij zijn te bereiken via: info@imsnederland.com of via onderstaande e-mailadressen.

 

Floor ten Have – Voorzitter

Hallo allemaal! Mijn naam is Floor, ik ben 22 jaar oud en komend jaar ben ik de voorzitter van het IMS-bestuur 2023. Op dit moment ben ik vierdejaars geneeskundestudent aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar ik al 4,5 jaar met veel plezier woon, sinds ik uit Groningen ben verhuisd. In 2019 maakte ik deel uit van de jaarvertegenwoordiging bij ons op de faculteit en in 2021 heb ik het IMS congres georganiseerd. Dit vond ik beide zo leuk, dat ik graag meer met de (landelijke) medezeggenschap wil doen. Daarom ben ik blij met de leuke uitdaging als voorzitter van het IMS-bestuur. Ik kijk er naar uit om me komend jaar samen met mijn bestuursgenoten en alle vertegenwoordigers in te zetten voor beter medisch onderwijs in Nederland! Heb je een vraag? Een opmerking? Een leuk idee? Of interessant discussiepunt? Je kan mij altijd mailen op voorzitter@imsnederland.com.

 

Lisa Hagen – Commissaris Onderwijs en Acquisitie

Mijn naam is Lisa, ik ben 24 jaar oud en komend jaar zal ik binnen het IMS-bestuur de functie van Commissaris Onderwijs en Acquisitie bekleden. Ik ben op dit moment zesdejaars student Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit en ik woon inmiddels alweer ruim 5,5 jaar in Rotterdam. Tijdens mijn Bachelor heb ik mij ingezet voor het Medisch Interfacultair Congres en heb ik een bestuursjaar bij de studievereniging gedaan. Nu ik wat verder ben in de master is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik heb altijd al interesse gehad in de medezeggenschap. Ik ben blij en trots dat ik in dit jaar samen met de rest van mijn bestuur en alle vertegenwoordigers in mag zetten voor beter medisch onderwijs in Nederland! Voor vragen of opmerkingen mag je me altijd mailen. Voor onderwijs gerelateerde zaken naar onderwijs@imsnederland.com en voor de acquisitie naar extern@imsnederland.com.

 

Sjoerd de Haan – Secretaris

Hoi, mijn naam is Sjoerd en ik zal komend jaar de functie van Secretaris vervullen binnen het IMS-bestuur. Hierbij zal ik onder andere het contact met de vertegenwoordigers onderhouden en notulen maken van de vertegenwoordigersvergaderingen en bestuursvergaderingen. Ik studeer in Rotterdam en ben net begonnen aan mijn coschappen. Ik kijk er erg naar uit om me komend jaar bezig te houden met het geneeskunde onderwijs in Nederland!

Lynn Wopereis – Penningmeester en Commissaris PR

Hoi! Ik ben Lynn, ik ben 21 jaar en komend jaar zal ik de functies in het IMS-bestuur Penningmeester en Commissaris Public Relations vervullen. Ik zit op dit moment in mijn derde jaar van de bachelor geneeskunde in Maastricht, hoewel ik oorspronkelijk uit Lichtenvoorde kom. Sinds het begin van de studie ben ik jaarvertegenwoordiger, en omdat ik medezeggenschap heel interessant en belangrijk vind kijk ik erg uit naar dit bestuursjaar! Ik ben te bereiken via penningmeester@imsnederland.com.