Bestuur

Hieronder stellen wij ons voor als het bestuur van het Interfacultair Medisch Studentenoverleg 2022. Wij zijn te bereiken via: info@imsnederland.com of via onderstaande e-mailadressen.

Maud Veen – Voorzitter

Graag stel ik me aan je voor! Mijn naam is Maud, ik ben 23 jaar oud en komend jaar zal ik binnen het IMS-bestuur de functie van voorzitter bekleden. Ik ben op dit moment vierdejaars student Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit en ik woon inmiddels alweer ruim 5,5 jaar in Rotterdam. Na de organisatie van het IMS congres afgelopen jaar, vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging, waarbij ik me (gelukkig) weer met de medezeggenschap bezig mag houden. Ik kijk er naar uit om me komend jaar samen met mijn bestuursgenoten en alle vertegenwoordigers in te zetten voor beter medisch onderwijs in Nederland! Heb je een vraag? Een opmerking? Een leuk idee? Of interessant discussiepunt? Je kan mij altijd mailen op voorzitter@imsnederland.com.

 

Ruben den Ouden – Secretaris

Mijn naam is Ruben, ik ben 23 jaar en zal dit jaar de functie secretaris vervullen in het IMS-bestuur. Als penvoerder onderhoud ik het contact met de vertegenwoordigers en verzorg de notulen tijdens vergaderingen. Ik ben vierdejaars Geneeskunde student in Rotterdam en wil na mijn studie radioloog worden. Heb je vragen, op- of aanmerkingen? Je kunt altijd mailen naar secretaris@imsnederland.com.

 

Jenny Le – Penningmeester en Commissaris Onderwijs

Mijn naam is Jenny en ik ben vierdejaars Geneeskundestudent aan de universiteit van Leiden. Afgelopen jaar heb ik mij met veel plezier ingezet voor het onderwijs, als lid van de jaarvertegenwoordiging (JVT) van jaar 3, in een jaar dat anders was dan anders. Aankomend jaar heb ik ontzettend veel zin in om samen met mijn medestudenten te werken aan het verbeteren van het medisch onderwijs! Mocht je komend jaar vragen hebben over financiële zaken, vragen over het onderwijs of een andere vraag: schroom niet en neem contact met me op via   penningmeester@imsnederland.com of onderwijs@imsnederland.com.

Margot van Laer – Commissaris Public Relations en Commissaris Acquisitie

Mijn mijn naam is Margot en komend jaar zal ik de functies Commissaris Public Relations en Commissaris Acquisitie vervullen. Ik ben vierdejaars Geneeskunde student in Leiden en momenteel ben ik bezig met mijn wetenschapsstage bij de MDL. Met veel plezier zal ik me komend jaar inzetten voor de verbetering van het medisch onderwijs! Heb je een vraag of opmerking? Een leuk idee? Mail dan gerust naar extern@imsnederland.com