Bestuur

Beste lezer, hierbij stellen wij ons voor als het bestuur van het Interfacultair Medisch Studentenoverleg van 2019. Wij zijn te bereiken via: info@imsnederland.com of via onderstaande e-mailadressen.

Graag zou ik mij even willen voorstellen. Ik ben Kirsten Hoek, masterstudent Geneeskunde aan het Erasmus MC. Komend jaar staat bij mij veel in het teken van het medisch onderwijs, want ik ben de voorzitter van het IMS bestuur 2019. Ik kom uit Delft en woon nu in Rotterdam. In 2017/2018 ben ik Commissaris onderwijs externe geweest bij de Medische Faculteitsvereniging Rotterdam. Door deze functie ben ik in contact gekomen met medezeggenschap in de opleiding Geneeskunde. Tijdens dit jaar is mijn enthousiasme voor het medisch onderwijs ontstaan en na dit jaar was het voor mij dus ondenkbaar om hier meteen afscheid van te nemen. Een bestuursjaar bij het IMS lijkt mij de ideale gelegenheid om deze kennis nog verder uit te breiden en naar een hoger niveau te tillen. Ik ben erg benieuwd naar alle mensen die ik dit jaar ga ontmoeten en interessante discussies met verrassende argumenten. Ik heb ontzettend veel zin om deze uitdaging samen met mijn bestuursgenoten aan te gaan en om iedereen stuk voor stuk beter te leren kennen. Heb je vragen? Of wil je gewoon even discussiëren of brainstormen? Je kan me altijd bereiken via  voorzitter@imsnederland.com.

 


Beste allemaal, mijn naam is Janneke Verhoeven en ik ben de secretaris van het IMS bestuur 2019. Ik studeer aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en bij de start van 2019 en ons bestuursjaar ben ik halverwege mijn master geneeskunde. Afgelopen jaar heb ik mij in de coraad van Nijmegen ingezet voor alle coassistenten van de Radboud Universiteit en de kwaliteit van ons masteronderwijs. Nu dit bestuursjaar tot een einde kwam, was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik heb voor het IMS-bestuur gesolliciteerd omdat ik mij weer graag voor het onderwijs wil inzetten en dit maal zowel landelijk als facultair en voor zowel de bachelor als master.  Voor vragen, op- of aanmerkingen mogen jullie altijd mailen naar: secretaris@imsnederland.com.

 

 

 

Ik ben Mark, 26 jaar oud en studeer aan de Universiteit Utrecht. Aankomend jaar ben ik penningmeester van het IMS. Al sinds het begin van mijn opleiding, zo’n vier jaar geleden, zet ik me in voor het verbeteren van het onderwijs op onze faculteit. Dit heb ik in Utrecht gedaan in de jaarvertegenwoordiging en in de beleidsraad, het overleg van de geneeskundemedezeggenschap in Utrecht. Toen de kans om hier een vervolg aan te geven op landelijk niveau zich voordeed voelde het dan ook als een logische stap om dit te doen. Geneeskunde is een opleiding met relatief weinig rekenen, en ik ben best wel van de cijfers. Gelukkig kan ik mij daar dit jaar in verdiepen als penningmeester. Ik houd mij dus vooral bezig met het mede mogelijk maken van alle activiteiten van het IMS. Daarnaast ben ik natuurlijk altijd bereikbaar voor alle vragen over de onderwerpen die ik op heb gepakt. Ik ben te bereiken via penningmeester@imsnederland.com.

 

 

Mijn naam is Abdullah Khawar, dit jaar commissaris bachelor & medezeggenschap van het IMS bestuur. Ik ben momenteel vijfdejaars student geneeskunde aan de Universiteit Leiden. Ik ben in 2016-2017 Student-Assessor geweest en nu voor het tweede jaar lid van de Studentenraad. Het bijzondere aan onderwijs vind ik het feit dat het ontwikkeld wordt door mensen vanuit verschillende perspectieven, die allen samenkomen om hun ideeën vanuit verschillende bijeen te brengen tot het onderwijs voor de toekomstige artsen. Medische studenten hebben een bijzondere rol bij de vorming en evaluatie van het onderwijs. Wij kunnen op die manier veel invloed uitoefenen op het medisch onderwijs.  Het IMS is voor mij een mooie overstap om het landelijk toneel van studenteninspraak te betreden en om de kwaliteit van het medisch onderwijs te verbeteren. Voor mij geldt dat dit jaar van, voor en door studenten wordt vormgegeven. Mocht je vragen, opmerkingen, interessante discussiepunten of mooie ideeën hebben, dan kan je mij altijd mailen op bachelor@imsnederland.com.

 

 

Mijn naam is Pim de Bree en ik ben aankomend jaar commissaris master. Daarnaast ben ik op het moment vijfdejaars geneeskundestudent aan het Erasmus MC te Rotterdam. In 2015 ben ik vice-voorzitter van de MFVR geweest en in 2016 heb ik geholpen met het opzetten van de YOUNG Medical Delta, om kennismaking en uitwisseling van ideeën tussen de technische studies in Delft en geneeskundestudenten in Leiden en Rotterdam aan te jagen. Ik heb ontzettend veel zin om mij aankomend jaar te verdiepen in de medezeggenschap op nationaal niveau en samen te werken aan de continu evaluatie en verbetering van ons geneeskundeonderwijs. Hebben jullie vragen, op- of aanmerkingen (omtrent masteronderwijs of iets anders), dan ben ik altijd bereikbaar via: master@imsnederland.com.

 

 

 

Mijn naam is Nini Sieben, ik ben 24 jaar. Momenteel ben ik in de afrondende fase van het vijfde jaar van de studie geneeskunde in Groningen. Aankomend jaar zal ik de functie commissaris PR & acquisitie in het IMS bestuur op mij nemen. Tijdens mijn bachelor ben ik altijd actief geweest naast mijn studie. Zo deed ik onder andere commissies bij de studievereniging M.F.V. Panacea en bij de studentenvoetbalclub waar ik lid van was. Tijdens het lopen van mijn coschappen merkte ik dat ik ook wat bij wou dragen aan de studie zelf. Het IMS is wat mij betreft hiervoor een uniek platform. Samenwerken en nadenken over een betere studie geneeskunde leek mij het meest interessant op landelijk niveau, zodat de verschillende faculteiten van elkaar kunnen leren. Hebben jullie een leuk idee voor het IMS, heb je vragen of op- of aanmerkingen kan je mij altijd mailen op pr@imsnederland.com.