(ARTS)-ONDERZOEKERS (m/v)

Functie omschrijving

De onderzoekers richten zich op alle aspecten van het klinisch geneesmiddelenonderzoek: het opzetten van studies, de uitvoering van het onderzoek en de analyse en rapportage van de gegevens. Zij worden ingezet bij diverse onderzoeksprojecten gericht op de effecten van geneesmiddelen bij patiënten en gezonde proefpersonen, meestal op een specifiek aandachtsgebied (neurologisch, cardiovasculair, metabool, pulmonologisch, psychiatrie, immunologisch). Samenwerking met (inter)nationale (academische) instituten en bedrijven maakt deel uit van de werkzaamheden. Klik hier voor de flyer.

Functie eisen

Voor deze functie worden artsen, apothekers of zij die een studie biomedische of biofarmaceutische wetenschappen hebben afgerond gezocht. Onderzoeks- en/of klinische ervaring strekt hierbij tot aanbeveling. Ook artsen in opleiding tot medisch specialist die de opleiding tijdelijk willen onderbreken voor het uitvoeren van onderzoek worden uitgenodigd om te solliciteren. Klinisch-farmacologisch onderzoek is altijd multidisciplinair en samenwerken met anderen in teamverband maakt deel uit van het dagelijks werk.

Aanstelling

De onderzoekers worden aangesteld voor één jaar, waarna een verlenging met maximaal 4 jaar kan volgen. Het schrijven van een proefschrift over het eigen aandachtsgebied en registratie tot klinisch farmacoloog zijn gewoonlijk een deel van het carrièreplan dat bij start van de aanstelling wordt opgesteld.. Het carrière perspectief volgens een plan leidt bij de meeste artsen tot een klinisch-specialistische opleidingsplaats.

Sollicitatie

Informatie over deze functie kan worden ingewonnen via een van de stafleden van CHDR, te bereiken op 071-5246400.

Sollicitaties dienen te worden gericht aan: CHDR, Zernikedreef 8, 2333 CL Leiden, t.a.v. personeelszaken of per e-mail: pz@chdr.nl. Acquisities naar aanleiding van deze advertentie worden niet op prijs gesteld.