Sinds 1 januari 2021 heeft het IMS een gloednieuw bestuur. Wij kijken er als bestuur ontzettend naar uit om dit jaar aan de slag te gaan. Wij zullen het gesprek tussen alle betrokkenen in de medezeggenschap binnen het medisch onderwijs in Nederland faciliteren en wij zullen faculteit overstijgende problemen blijven monitoren en signaleren. De afgelopen weken hebben wij o.a. kennis mogen maken met onze vertegenwoordigers en onze eerste eigen vertegenwoordigers vergadering gehad, NVMO-werkgroepen bijgewoond, nagedacht over een nieuwe inhoud voor het co-boekje en is er besloten dat het IMS-congres dit jaar door het Erasmus MC zal worden georganiseerd met als thema ‘Push your limits’. Wij zijn blij dat we als bestuur een mooie en leerzame start hebben gemaakt en wij kijken uit naar de komende maanden.  

Mochten jullie vragen, opmerkingen of interessante discussiepunten hebben, schroom dan zeker niet om contact met ons op te nemen via info@imsnederland.com. Voor specifieke vragen kun je ook altijd contact opnemen met het desbetreffende bestuurslid.

Voorzitter: Joost Jan Pannebakker – voorzitter@imsnederland.com

Secretaris: Pleun de Brouwer – secretaris@imsnederland.com

Penningmeester & acquisitie: Maurits van Heijningen – penningmeester@imsnederland.com

Commissaris onderwijs: Sophie van der Donk – onderwijs@imsnederland.com

Commissaris Public Relations: Lejla Dagovic – pr@imsnederland.com

Links boven: Joost Jan Pannebakker, rechts boven: Sophie van der donk, links midden: Lejla Dagovic, rechts midden: Maurtis van Heijningen, onder: Pleun de Brouwer

Helaas hebben wij door COVID-19 nog geen gelegenheid kunnen vinden om nieuwe bestuur foto’s te laten maken, daarom geheel in ‘online stijl’ een foto van ons.

#

Comments are closed

Agenda
februari 2021
M D W D V Z Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728